Ik wel en dit is echt vermoeiend kan ik je vertellen. Soms denk ik dat deze stier al in zijn hoogste versnelling zit, en dan blijkt hij nog een versnelling harder te kunnen. Dit hangt samen met de mate waarin ik enthousiast ben. Hoe enthousiaster ik ben, hoe sneller Tycho de stier rondjes rent in mijn hoofd. (Ja, ik heb hem een naam gegeven omdat hij inmiddels zo nadrukkelijk aanwezig is in mijn leven, dat ik niet meer om hem heen kan…)

Boek autisme bij vrouwen

Bij veel mensen met autisme is dit aan de orde van de dag. Ik kan erover meepraten, want ik heb zelf autisme. Het is een van de thema’s die ik belicht in het boek dat ik schrijf voor vrouwen met autisme. Met mijn boek wil ik hen de herkenning én erkenning geven waar ze zo intens naar verlangen. Zodat ze weten dat ze niet de enige zijn die hiermee worstelen en om te laten zien hoe het anders kan.

Bewustwording creëren

Met mijn boek wil ik bewustwording creëren van de thema’s die kunnen spelen bij vrouwen met autisme. Vervolgens laat ik zien hoe ik daar zelf mee omga, zodat mijn lezeressen ideeën opdoen en vertrouwen krijgen dat ook zij hun weg kunnen vinden in de buitenwereld. Ik laat zien hoe ik, gericht en met kleine stapjes, grip krijg op situaties, gevoelens en emoties. Je kunt namelijk niet veranderen hoe een ander op jou reageert, maar wel hoe jij op anderen reageert. Kortom, verander je omgeving door van binnenuit te veranderen en er gaat een wereld voor je open!

Wil je me helpen?

Denk jij nu: wat goed, dit boek moet er komen, dan kun je me helpen! Ik zoek namelijk mensen die me willen sponsoren, zodat ik een professionele schrijfcoach en redacteur kan inschakelen en straks het boek kan laten vormgeven en drukken. Wil je mij met een bedrag sponsoren? Klik dan op de link hieronder om naar de donatiepagina te gaan.

https://steunactie.nl/actie/boek-voor-vrouwen-met-autisme

 

close

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.