En put je jezelf hierdoor helemaal uit? Jarenlang heb ik dit zelf ook gedaan met als gevolg burn-outachtige klachten & langdurig thuiszitten.

Aan de orde van de dag!

Bij veel mensen met autisme is dit aan de orde van de dag. Ik kan erover meepraten, want ik heb zelf autisme. Het is een van de thema’s die ik belicht in het boek dat ik schrijf voor vrouwen met autisme. Met mijn boek wil ik hen de herkenning én erkenning geven waar ze zo intens naar verlangen. Zodat ze weten dat ze niet de enige zijn die hiermee worstelen en om te laten zien hoe het anders kan.

Grip op situaties, gevoelens & emoties

Met mijn boek wil ik bewustwording creëren van de thema’s die kunnen spelen bij vrouwen met autisme. Vervolgens laat ik zien hoe ik daar zelf mee omga, zodat mijn lezeressen ideeën opdoen en vertrouwen krijgen dat ook zij hun weg kunnen vinden in de buitenwereld. Ik laat zien hoe ik, gericht en met kleine stapjes, grip krijg op situaties, gevoelens en emoties. Je kunt namelijk niet veranderen hoe een ander op jou reageert, maar wel hoe jij op anderen reageert. Kortom, verander je omgeving door van binnenuit te veranderen en er gaat een wereld voor je open!

Wil jij me helpen?

Denk jij nu: wat goed, dit boek moet er komen, dan kun je me helpen! Ik zoek namelijk mensen die me willen sponsoren, zodat ik een professionele schrijfcoach en redacteur kan inschakelen en straks het boek kan laten vormgeven en drukken. Wil je mij met een bedrag sponsoren? Klik dan op de link hieronder om naar de donatiepagina te gaan.

https://steunactie.nl/actie/boek-voor-vrouwen-met-autisme

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights