Veel gestelde vragen

Vind je het nu nog te vroeg om  een donatie te doen?

Heb je het vertrouwen nu nog niet om een beslissing te kunnen nemen of je me wel of niet wil sponsoren? Als ik straks verder ben met het uittypen en doorlezen van mijn ruwe teksten zorg ik dat jij, als donateur als een van de eersten stukken tekst uit mijn boek te lezen krijgt.

Ben je bang dat ik halverwege het project afhaak?

Dat je geld hebt gedoneerd & vervolgens niets meer van me hoort? Ik kan je hierin geruststellen, als ik er om welke reden dan ook mee stop, halverwege dit project, krijg je gewoon je geld terug.

Hoe weet ik dat je het geld niet  ergens anders voor gebruik?

Ik geef je 100% de garantie dat het geld dat ik inzamel voor mijn boek gebruikt word. Mijn drive om andere vrouwen met autisme te willen helpen is zo groot dat ik niet anders kan om hier iets mee te doen.

Ik zet het geld dat ik binnen haal voor mijn boek apart, zodat ik dit geld niet voor andere dingen kan gebruiken, zodra het binnen is gekomen. Daarnaast houd ik voor mezelf ook het overzicht door gebruik te maken van verschillende spaarpotjes binnen dit project. Ik zal er dan ook alles aan doen om dit geld te beschermen.

Is internetbankieren wel veilig?

Internetbankieren doe ik dit altijd op een apparaat waarvan ik weet dat de software up to date is. Ik draai steeds weer elke update die  binnenkomt om de kans te verkleinen dat er op het gebied van internetbankieren iets fout kan gaan. Ook zorg ik dat ik niet op vreemde links klik in mijn mails. Ik ben op de hoogte van oplichterspraktijken en ook check ik eens in de zoveel tijd of mijn wachtwoorden van de diensten die ik gebruik niet op straat zijn komen te liggen.

Ik wil best doneren maar ik vind  het spannend om online geld over te maken

Je zou iemand in je naaste omgeving kunnen vragen of die dit samen met jou wil doen, als je dit normaal nooit via internetbankieren doet. Ik weet toevallig dat ze je bij de bank er ook bij kunnen helpen om te internetbankieren. Ik zou je ook mijn bankrekeningnummer kunnen geven, dat je de bank een overschrijving laat doen op de manier die je gewend bent. Als laatste optie zou je ook nog contant geld kunnen doneren.

Ik ben bang dat het mijn geld  straks niet waard is als het boek er straks eenmaal is.

Ik kan wel zeggen dat het je geld dubbel en dwars waard is maar ik kan er geen garantie voor geven dat jij het persoonlijk de moeite waard vind. Dit omdat het hier om jouw persoonlijke mening gaat en dit zal voor iedereen weer anders zijn.

Wat ik je wel kan vertellen is dat je met jouw donatie  bijdraagt aan het helpen van al die vrouwen met autisme die moeite hebben om zichzelf en daarmee hun autisme te omarmen & te accepteren. Daarmee draag je ook bij aan het beeld in onze maatschappij over deze groep vrouwen. Met dit boek (en later ook met presentaties) wil ik me graag inzetten voor deze groep vrouwen. Ik wil het taboe graag doorbreken dat er lijkt te bestaan onder deze groep vrouwen waardoor ze zich schamen voor een onderdeel van wie ze zijn. Te schrijnend voor woorden dus!

Ik vind dat ik er eigenlijk iets voor terug moet krijgen…

Wat ik sowieso doe is geïnteresseerden en sponsoren op de hoogte houden van alles wat met dit project te maken heeft. Als mijn boek uitkomt, geef ik een feest voor sponsoren om deze mijlpaal te vieren.

Ook neem ik je tijdens het schrijven van het boek al steeds mee in mijn proces. Later in het proces zal ik dan ook al stukken tekst uit mijn boek met mijn sponsoren delen. Het ligt er natuurlijk wel aan wat voor bedrag je hebt gedoneerd. Zit je te denken aan een hoger bedrag? Dan kan je lid worden van mijn club van 25 of mijn club van 50. Voor meer informatie hierover mag je me een persoonlijk bericht sturen.

Als je mij als bedrijf doneert, zal ik de naam van je bedrijf meerdere keren opnemen in berichten op Social Media en in mijn boek.

Heb je nog steeds je twijfels?

Dan houd ik je graag op de hoogte van mijn project op een manier die voor jou prettig is. Laat me weten dat je me in dit proces wilt volgen en op welke manier je dit het liefste doet. Dan houd ik je op de hoogte via de mail, Facebook, LinkedIn of Whatsapp, zonder verplichtingen!

Ik wil je op het hart drukken dat je je niet verplicht moeten voelen om mij een donatie te doen. Elke euro is er eentje. Daarnaast ben ik dankbaar voor elke euro die erbinnen komt!

close