Waarom speciaal voor vrouwen met autisme...

Weg met het taboe!

Ik ben voor vrouwen met autisme een boek aan het schrijven vanuit mijn eigen ervaring omdat ik merk dat zij zichzelf moeilijk kunnen accepteren. Veel vrouwen met autisme schamen zich hier zelfs voor  en dat vind ik te schrijnend te woorden! Zij staan nu waar ik ook jaren geleden stond.

Daarom ben ik bezig met het schrijven van een boek voor deze groep vrouwen. Het wordt een boek vol(h)erkenning en nieuwe inzichten, omdat ik weet dat er voor deze groep nog veel winst te behalen valt als het gaat om kwaliteit van leven.

Het boek

Met mijn boek wil ik bewustwording creëren van de thema’s die kunnen spelen bij vrouwen met autisme. Vervolgens laat ik zien hoe ik daar zelf mee omga, zodat mijn lezeressen ideeën opdoen en vertrouwen krijgen dat ook zij hun weg kunnen vinden in de buitenwereld. Ik laat zien hoe ik, gericht en met kleine stapjes, grip krijg op situaties, gevoelens en emoties. Je kunt namelijk niet veranderen hoe een ander
op jou reageert, maar wel hoe jij op anderen reageert. Kortom, verander je omgeving door van binnenuit te veranderen en er gaat een wereld voor je open!

Denk jij nu: wat goed, dit boek moet er komen, dan kun je me helpen! Ik zoek namelijk mensen die me willen sponsoren, zodat ik een professionele schrijfcoach en redacteur kan inschakelen en straks het boek kan laten vormgeven en drukken.

Klik op de link hieronder om een donatie te doen.
https://steunactie.nl/actie/boek-voor-vrouwen-met-autism

Twijfel je nog of je me een bedrag wilt doneren? Klik dan hier

Geverifieerd door MonsterInsights